A je to tady - kočárek pro Anetku máme doma! Děkujeme!

17.04.2014 17:10

Táááák, všecko proběhlo opravdu rychle a dnes nám paní Pěnicová ze společnosti R82 přivezla nový kočárek Stingray pro Anetku. Na místě nastavila všechny "vychytávky" přímo pro Anetku tak, že v něm byla natolik spokojená, že jsme ji pak z kočárku nemohli dostat dolů :-). A i ráno musel začínat den tím, že si v něm poseděla.. :-). A pak šla s křikem dolů.. :-). 

Hned jsme na kočárek nainstalovali i "přídavné sedátko" Buggypod pro Žofinku, protože přeci jen - je ještě hodně malá na to, aby dupala vedle kočárku nebo se vozila na skateboardu za kočárkem.. I Žofince se ve svém novém "vozítku" ("kočárkem" bychom to pro jeho rozměry snad ani nenazývali..;-)) náramně líbí a trošku se bojíme, aby nám tak nezlenivěla.. :-) Každopádně jsme teď plnohodnotně vybaveny na naše každodenní cestování, ať už holky budou jezdit spolu nebo Anetka sama..

Tímto bychom Vám všem, včetně nadačního fondu Kolowrátek, chtěli moc poděkovat za Vaši pomoc, sdílení a i povzbuzení, kterého se nám od vás dostává. Moc si toho vážíme a budeme rádi, když nám zachováte vaši přízeň! Ještě jednou - DĚKUJEME!

 

—————

Zpět


Kontakt

Veronika Kupcová (Vlasáková) maminka Anetky

Kuttelwascherova 929/17
Praha 9 Černý Most
198 00


+420.603108723